BLOG

Bericht DNS Belgium ivm webcreating

Beste,

DNS Belgium heeft enkele dagen geleden het bericht verzonden dat Webcreating geen contract meer heeft als registrar bij DNS Belgium. Mocht u zelf een domeinnaam hebben of website in het beheer van Webcreating kan u Netdistri contacteren om een eventuele oplossing uit te werken voor zover dit mogelijk is. Wij kunnen in de meeste gevallen zeker uw domeinnaam overzetten naar ons en u dan verder helpen. U kan onze tarieven ook terug vinden op onze website! U kan ons contacteren via info@netdistri.eu

MVG

Netdistri bvba

De mail die DNS Belgium verzonden heeft op 26/02/2018:

Stopzetting contract met .be-registrar Webcreating

Beste registrar

 

Hierbij informeren wij u dat DNS Belgium het contract met .be-registrar Webcreating heeft stopgezet omdat het zijn contractuele verplichtingen herhaaldelijk niet nakwam. De domeinnaamhouders worden hiervan vandaag op de hoogte gebracht.

 

Heel wat domeinnaamhouders en resellers gaan nu op zoek naar een nieuwe registrar om hun domeinnamen te beheren. Door u alvast te infomeren, willen we u de kans geven u hierop voor te bereiden.

 

Vriendelijke groeten,

 

DNS Belgium

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

-->